USG Legal Professionals

USG Legal Professionals is met ruim 350 juristen een partner voor juridische kennis en capaciteit. Onze dienstverlening aan organisaties en overheden omvat vier business-lines: Claims, Dossiers, Advies en Rechtshulp en Flexibele inzet.

USG Legal Professionals is een resultaatgerichte onderneming. We leggen de lat hoog. Voor onszelf, maar ook voor jou. Verbondenheid met klanten en collega’s. De wilom steeds voor de beste oplossing te gaan en jezelf telkens weer uit te dagen. Onze juristen willen de beste in hun vakgebied zijn.

Wij bieden je een plezierige werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid. Jouw ontwikkeling staat centraal! Om die reden zijn we in staat om juridische vraagstukken aan te bieden die jij interessant vindt.

Met een persoonlijke coach volg je een eigen ontwikkeltraject. Je besteedt aandacht aan zowel vakinhoudelijke kennis als comp etenties en vaardigheden. USG Legal geeft jou alle ruimte voor het volgen van trainingen en opleidingen.

USG Legal hecht sterk aan collegialiteit. Daarom vinden er regelmatig activiteiten en bijeenkomsten plaats. We organiseren jurisprudentie-overleggen en kennissessies, waar je je kennis van actualiteiten en juridische ontwikkelingen met collega’s deelt. Naast hard werken is er zeker ook tijd voor borrels en sportieve bootcamps. Daarbij hebben we elk jaar een spetterend zomerfeest en een kerstfeest met de hele organisatie. Voor de wintersportliefhebbers is er de jaarlijkse skitrip.

Juridisch dienstverlener

Rechtsgebieden

  • Burgerlijk recht
  • Staats- Bestuursrecht
  • Strafrecht
  • Ondernemingsrecht

Contactgegevens

USG Legal ProfessionalsT: 31(0)30-230 5959
Euclideslaan 251E: matthijs.devries@usglegal.nl, irene.hovenga@usglegal.nl
3500 AP UtrechtW: www.usglegal.nl

Deelname dag

  • Lunch
  • Banenmarkt
  • Borrel