Programma

Dagprogramma

08:00

Vertrek bussen

Er zal kosteloos busvervoer van het Centraal Station naar het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent zijn. Om 08.00 zullen de bussen vanaf de Burgemeester Hustinxstraat vertrekken (schuinaflopende straat tegenover het station).
08:30 - 09:00

Ontvangst met koffie en thee

Om 08.30 uur word je ontvangen met koffie en thee in het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.
09:15 - 11:00

Plenair gedeelte met Roelof Hemmen

De Juridische Bedrijvendag 2018 wordt geopend met een plenair gedeelte. Onder leiding van gastspreker Roelof Hemmen vindt een interactieve discussie plaats, hierdoor zullen de deelnemers de hoofdsponsor en de stersponsoren beter leren kennen.
11:30 - 12:30

Workshopronde 1

Na het plenaire gedeelte vinden er, verspreid over de dag, drie workshoprondes plaats. Per ronde verzorgen elf van de deelnemende organisaties een workshop. Elke workshopronde duurt één uur en het bedrijf zal naar eigen inzicht invulling geven aan deze workshop. Bij aanmelding kun je per workshopronde jouw top drie aangeven.
12:45 - 14:15

Lunch en banenmarkt

Na de eerste workshopronde wordt er een lunch aangeboden. De lunch wordt gecombineerd met de banenmarkt. Tijdens de banenmarkt is het mogelijk om met alle deelnemende organisaties in contact te komen.
14:30 - 15:30

Workshopronde 2

Na de lunch en banenmarkt neem je deel aan de tweede workshopronde van één uur.
15:45 - 16:45

Workshopronde 3 of individuele gesprekken met hoofdsponsor AKD

Tijdens de derde workshopronde is er, naast het volgen van een workshop, de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek met onze hoofdsponsor AKD. Wanneer je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met AKD volg je tijdens deze ronde geen workshop.
16:45 - 17:45

Borrel

Alvorens een selecte groep studenten afreist naar de dinerlocatie, wordt de dag collectief afgesloten op een gezellige en informele manier door middel van een borrel.

Avondprogramma

18:30 - 22:00

Recruitmentdiner bij Fort Lent

Het recruitmentdiner is de afsluiting van de Juridische Bedrijvendag Nijmegen en vindt plaats in Fort Lent. Het restaurant ligt nabij het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Onder het genot van een driegangendiner heb je de mogelijkheid om de deelnemende bedrijven nog beter te leren kennen. De groep die mag deelnemen aan het diner is kleiner dan de groep die deelneemt aan de dag, daarom wordt er op basis van jouw cv een selectie gemaakt. Heb je interesse in het werken voor of stage lopen bij één van de deelnemende bedrijven? Meld je dan aan voor het diner!