Kaila van Es

Hi! Mijn naam is Kaila van Es en ik start in september met de master Burgerlijk Recht. Dit jaar mag ik mijn steentje bijdragen aan het organiseren van de JBN! Binnen de commissie houd ik me onder meer bezig met het recruitment diner, het dagprogramma, de promotie, de kleding en de foto’s en video.

 

Voor mij is de JBN de perfecte mogelijkheid voor studenten in elke fase van de studie om te ontdekken wat bij ze past. Er is voor ieder wat wils en dat maakt de JBN het perfecte evenement voor deelnemers om erachter te komen wat ze wel, en misschien ook niet willen. Het biedt studenten de mogelijkheid om een beeld te krijgen van de vele opties die ze hebben in het juridisch werkveld, contact te leggen met potentiële werkgevers en op deze manier misschien wel een brug naar hun toekomst te slaan!