Bij BarentsKrans houden we van uitdagingen. Net als jij. In hechte teams pak je complexe zaken aan. Nationaal en internationaal. Dit vraagt om kwaliteit en karakter. Zowel van je team als van jou. Je ontwikkelt je daarom zakelijk en persoonlijk. Zo werken we met succes én met plezier.

Bij BarentsKrans ontwikkel je jezelf in de volle breedte en bouw je jouw expertise uit. Je werkt aan procedures, adviezen of de begeleiding van transacties en onderhoudt contact met cliënten. Samen met jou bieden we onze cliënten kwaliteit. En die kwaliteit leidt tot succes: in de resultaten die we behalen, in langdurige relaties met cliënten en in onze toonaangevende rankings.
We hebben plezier in wat we doen. We zijn dedicated, ondernemend en we hebben oog voor elkaar. Ook dagen we jou uit. Om te groeien en je expertise te ontwikkelen. Daarbij zijn onze open cultuur en persoonlijke begeleiding onmisbaar. Door korte lijnen spar je met (senior) medewerkers en partners. Op die manier blijven we leren van en met elkaar. Je ontwikkelt je ook met onze interne BarentsKrans Academy. Door cursussen en trainingen gericht op vakinhoud en vaardigheden als onderhandelen, presenteren en acquisitie. Verzorgd door ervaren kantoorgenoten en experts uit de markt. Ons kantoor bevindt zich op een prachtige locatie in het historisch centrum van Den Haag. We organiseren regelmatig activiteiten zoals borrels, sectielunches, kantoorfeesten en een zeil- of wintersportweekend. Zo voelt iedereen zich bij ons welkom.

Studentstage bij BarentsKrans
Wij bieden universitaire rechtenstudenten in de laatste fase van hun bachelor of tijdens hun master de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen de advocatuur of het notariaat door middel van een studentstage. Als student-stagiaire werk je twee maanden (fulltime) mee aan interessante juridische zaken. Je zoekt voor diverse secties juridische vraagstukken uit: je bent dus niet gebonden aan één rechtsgebied, maar kan meedraaien binnen alle secties. Op deze manier leer je de (juridische) praktijk en ons kantoor goed kennen. Daarnaast ga je mee naar zittingen, sluit je aan bij besprekingen en ben je natuurlijk welkom bij al onze sociale activiteiten.

Kom kennismaken!
Ben jij nieuwsgierig naar BarentsKrans? Kijk dan op www.werkenbijbarentskrans.nl voor de mogelijkheden of neem contact op met onze recruiters!

Rechtsgebieden

 • Arbeidsrecht
 • Cassatie
 • Commerciële Contracten
 • Corporate, Commercial & Financial Litigation
 • Corporate/M&A/Banking & Finance
 • EU & Mededinging
 • IE & Technologie
 • Vastgoed

Contact

BarentsKrans
www.barentskrans.nl 

Vestiging Den Haag
Lange Voorhout 3
2514 EA Den Haag
T: 070 376 0606

Vera van Heck
Junior Corporate Recruiter
T: +31 70 376 08 14
vera.vanheck@barentskrans.nl

Ontmoet bij:

 • De banenmarkt
 • Workshopronde 2
 • De borrel

Nog steeds nieuwsgierig?