Wij zijn de nieuwe juristen. De nieuwe juristen op het gebied van bestuursrecht en omgevingsrecht. Het team van Catch Legal is een jonge en dynamische mix van ambitie en ervaring. Talentvolle studenten geven we ook graag een plek om praktijkervaring op te doen, dus je ziet bij ons regelmatig leergierige werkstudenten en stagiairs rondlopen. Wij geloven in een informele werksfeer met veel oog voor persoonlijke ontwikkeling. Bij Catch Legal is er regelmatig ruimte voor studenten en (net) afgestudeerden die een goede voorraad aan kennis opgedaan hebben in ons rechtsgebied en dat graag in praktijk willen brengen.

Wat wij doen?
Bij Catch Legal begeleiden, adviseren en als het nodig is, procederen wij ook. Dit doen wij op een heldere en toegankelijke manier zonder poespas; duidelijke afspraken en heldere taal. Ons juristenteam werkt voor verschillende cliënten; zowel voor particulieren, ondernemers als overheden. Dat maakt ons werk ontzettend veelzijdig.

Binnen het juristenteam wordt vrijwel altijd gezamenlijk aan een dossier of opdracht gewerkt. Vier ogen zien tenslotte meer dan twee. Door de talenten, vaardigheden en ervaringen van onze juristen gericht in te zetten, kunnen onze cliënten rekenen op kwaliteit van ons werk.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Kijk op onze Catch Werkgeluk-site: www.catchwerkgeluk.nl.

Bij Catch Legal werken

  • Juristen

Rechtsgebieden

  • Bestuursrecht
  • Omgevingsrecht

Contact

Catch legal
www.catchlegal.nl

Vestiging Amsterdam
Potjesweg 342                     
1061 AX Amsterdam
T: +31 (0)20 30 17 180
E: secretariaat@catchlegal.nl

Nina Schippers
Manager bedrijfsvoering
E: nschippers@catchlegal.nl

 

 

Catch Legal logo

Nog steeds nieuwsgierig?