Als het grootste kantoor van Oost-Nederland met een vestiging in Amsterdam, kies je bij Damsté voor een hooggekwalificeerd kantoor met ambitie waar je het beste uit jezelf haalt. Tegelijkertijd vind je hier een informele sfeer, jonge collega’s en veel ruimte voor gezelligheid. Zo is Damsté.   

Dit is Damsté
Als je voor Damsté kiest, kies je voor ondernemerschap en vindingrijkheid. Je vindt hier een groot aantal rechtsgebieden onder één dak: aanbesteding, mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouw en vastgoed, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht. De nadruk ligt op advies, maar we procederen ook, als het moet tot op het hoogste niveau. In totaal hebben we zo’n 175 medewerkers. 

Werken waar jij wilt
Met een geschiedenis van ruim honderd jaar zitten we inmiddels op verschillende plekken in Nederland. Ons hoofdkantoor is in Enschede. Daarnaast hebben we vestingen in Hengelo, ALmelo en Amsterdam. Je kunt dus genieten van de rust en ruimte van Twente of kiezen voor de dynamiek van de hoofdstad.

 Het beste uit jezelf halen
Bij Damsté haal je het beste uit jezelf. Je krijgt al snel je eigen dossiers, zodat je het vak goed in de vingers krijgt. Ook complexe vragen komen op je bureau terecht. Het beste uit jezelf halen betekent ook dat je de nadruk mag leggen op waar jij goed in bent. Ben je heel communicatief? Dan praat je veel met cliënten. Werk je liever wat vaker individueel? Dan kun je bijvoorbeeld meer annoteren. Wij vragen je niet om in alles goed te zijn – we geven je de kans om te doen waar jouw talent ligt. En daar ontvang je alle gereedschappen voor, ook qua opleiding. Zo kun je opleidingen volgen aan onze eigen academie. Vrijheid en zelfstandigheid, daar geloven we in.

Werken moet leuk zijn
Als je zo’n 40 uur per week op een plek doorbrengt, is het belangrijk dat je het er naar je zin hebt. Bij Damsté hechten we daarom erg aan gezelligheid en een informele sfeer. We lunchen met elkaar wanneer het kan en organiseren regelmatig kantoorborrels en bedrijfsuitjes. Daarbij geloven we erin dat werk leuk blijft wanneer je genoeg tijd hebt voor andere zaken. Opladen is belangrijk. Daarom werken we op reguliere kantooruren en is de laptop in de avond en in het weekend in principe dicht.  

Altijd plaats voor talent
Neem dan gerust contact op met onze manager personeel en organisatie Anne Harperink via 06 – 20
43 52 09 of harperink@damste.nl.

Rechtsgebieden

 • Aanbesteding en Mededinging
 • Arbeidsrecht
 • Bestuursrecht
 • Bouw en vastgoed
 • Erfrecht
 • Familierecht
 • Letselschade
 • Notariaat
 • Ondernemingsrecht
 • Strafrecht

 

Contact

Damsté advocaten – notarissen
www.damste.nl

Advocatenkantoor en notariaat Enschede
Hengelosestraat 571                       
7500 AG Enschede
T: +31 (0)53 484 00 00
E: info@damste.nl

Notariaat Amsterdam
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam
T: +31 (0)20 280 14 00
E: info@damste.nl

Advocatenkantoor Amsterdam
Kraanspoor 41
1033 SC Amsterdam
T: +31 (0)20 305 29 80
E: amsterdam@damste.nl

Notariaat Almelo
Wierdensestraat 39A
7607 GE Almelo
T: +31 (0)88 246 88 88
E: info@123notaris.nl

Daniëlle van Ooijen
Publiciteit en events
T: +31 (0)6 57329868
E: vanooijen@damste.nl

 

 

 

Damste Logo

Ontmoet bij:

 • De banenmarkt
 • Workshopronde 1
 • De borrel

Nog steeds nieuwsgierig?