DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd

Met 9000 collega’s in 40 landen verspreid over de wereld, heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken. Hier leer je te adviseren vanuit een brede scope. De kantoren zijn sterk aan elkaar gelinkt, waardoor je eenvoudig kan beschikken over alle kennis en ervaring die aanwezig is op de verschillende locaties. Met persoonlijke begeleiding van top-advocaten en trainingen ontwikkel jij je op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft jou de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

 

Praktijkgroepen

DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat is georganiseerd in 7 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Restructuring, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Full-service betekent dat we cliënten op alle facetten kunnen ondersteunen. Voor welke specialisatie je uiteindelijk kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken.

 

Verantwoord ondernemen

Wij geloven in verantwoord ondernemen en zijn met 215.000 uur wereldwijd aan pro bono-werkzaamheden in 2022, een van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld. Dat is iets waar wij trots op zijn. DLA Piper Amsterdam steunt diverse organisaties zoals Unicef, Defence for Children, Amsterdam Impact Hub en de Patta Academy. Je krijgt bij ons de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen.

 

Solliciteren

Ben je je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Solliciteer op een student-stage of werkstudentschap.

Ben je (bijna) afgestudeerd? En ben je klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer dan op de functie Junior Associate.

Elke maand hebben wij een groep nieuwe starters. Bezoek onze carrièresite via de QR-code om je aan te melden of een koffieafspraak in te plannen. Voor goede mensen maken wij het hele jaar plek!

Rechtsgebieden

  • Corporate (inclusief notariaat)
  • Employment
  • Finance Projects & Restructuring
  • Intellectual Property & Technology
  • Litigation & Regulatory
  • Tax en Real Estate (inclusief notariaat).

Contact

DLA Piper
www.dlapiper.com

Vestiging Amsterdam
Amstelveenseweg 638
1081 JJ Amsterdam
T: +31 (0)20 5419 888

Constantijn Papa

Graduate Recruiter
T: +31 (0)6 1194 9941
E: Constantijn.papa@dlapiper.com

DLA Piper

Ontmoet bij:

  • De banenmarkt
  • Workshopronde 1
  • De borrel

Nog steeds nieuwsgierig?