DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd
Met 9000 collega’s in 40 landen verspreid over de wereld, heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken. Hier leer je te adviseren vanuit een brede scope. De kantoren zijn sterk aan elkaar gelinkt, waardoor je eenvoudig kan beschikken over alle kennis en ervaring die aanwezig is bij onze kantoren. Met persoonlijke begeleiding van top-advocaten en trainingen ontwikkel jij je op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft jou de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor. 

 

Praktijkgroepen
DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat is georganiseerd in 7 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Restructuring, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Full-service betekent dat we cliënten op alle facetten kunnen ondersteunen. Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken.

 

Verantwoord ondernemen
Wij geloven in verantwoord ondernemen en zijn met 227.508 uur wereldwijd aan pro bono-werkzaamheden in 2021, een van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld. Dat is iets waar wij trots op zijn. DLA Piper Amsterdam steunt diverse organisaties zoals Unicef, Defence for Children en Amsterdam Impact Hub. Je krijgt bij ons de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen. 

Solliciteren
Ben je je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Solliciteer op een student-stage of werkstudentschap.
Ben je (bijna) afgestudeerd? En ben je klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer dan op de
functie Junior Associate.

Elke maand hebben wij een groep nieuwe starters. Bezoek onze carrièresite via de QR-code om je aan te melden of een koffieafspraak in te plannen. Voor goede mensen makenwij het hele jaar plek!

Rechtsgebieden

  • Corporate (inclusief notariaat)
  • Employment
  • Finance Projects & Restructuring
  • Intellectual Property & Technology
  • Litigation & Regulatory
  • Tax en Real Estate (inclusief notariaat).

Contact

DLA Piper
www.dlapiper.com

Vestiging Amsterdam
Amstelveenseweg 638
1081 JJ Amsterdam
T: +31 (0)20 5419 888

Maaike Vos
Graduate Recruiter
T: +31 (0)6 1149 8791
E: maaike.vos@dlapiper.com

DLA Piper

Ontmoet bij:

  • De banenmarkt
  • Workshopronde 1
  • De borrel

Nog steeds nieuwsgierig?