Bij Evers Soerjatin doen we waar we goed in zijn en waarvan ons hart sneller gaat kloppen. Als boutique advocatenkantoor  opereren we in de top van de markt bij de behandeling van complexe corporate en commerciële geschillen. We treden op in conflict- of crisissituaties waarin het voor onze cliënten ‘erop of eronder’ is. De toonaangevende zaken die we doen vragen strategisch inzicht en lef, naast uitstekende juridische kwaliteit. Onze cliënten waarderen ons om onze creativiteit, onafhankelijke benadering en praktische aanpak. 

We leggen de lat hoog en helpen jou om die lat te bereiken. Dat betekent dat je als  beginnend advocaat direct volop meedraait in onze zaken. We dagen je uit om jouw talenten te laten zien en begeleiden je bij de verdere ontwikkeling daarvan. Het resultaat telt en dat bereiken we als team. Jouw liefde voor het vak draagt daaraan bij, en het onderlinge plezier is daarbij onmisbaar. 

Ben je in de eindfase van je studie en wil je met  ons kennismaken, kom ons dan opzoeken op de Juridische Bedrijvendag Nijmegen of meld je aan voor een van de inhousedagen op ons kantoor aan het Amsterdamse Vondelpark. Check www.everssoerjatin.com/werkenbij en volg ons op LinkedIn, Instagram of Magnet.Me voor de data.

Rechtsgebieden

  • Commerciële contracten
  • Ondernemingsrecht

Contact

Evers Soerjatin
www.everssoerjatin.com

Vestiging Amsterdam
Koningslaan 31
1075 AB Amsterdam
T: +31 (0)20  5727 872
E: info@everssoerjatin.com

Meagan Roovers
Office manager
T: +31 (0)6  1514 7443
E: meagan.roovers@everssoerjatin.com

Evers Soerjatin

Ontmoet bij:

  • De banenmarkt
  • Workshopronde 2
  • De borrel

Nog steeds nieuwsgierig?