People Driven Progress
KPMG biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Audit en Advisory. Als KPMG’er adviseer je in een team een breed palet aan klanten; vaak internationale ondernemingen. Zij willen groeien of veranderen. Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij? 

Aan welk financieel vraagstuk je ook denkt, bij KPMG kan je er mee aan de slag, juist ook als jurist. 

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken. 

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor een excellent aanbod van opleidingen en ontwikkelprogramma’s, zodat jij alle mogelijkheden hebt om jouw eigen leerpad te bepalen. Natuurlijk groei je ook hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. Zo brengen wij niet alleen jou verder, maar ook onze klanten en de maatschappij.

Binnen KPMG beginnen de carrièremogelijkheden al tijdens je studie. Als werkstudent, stagiair of scriptant werk je vanaf dag één direct mee op lopende opdrachten om zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen. Werken bij KPMG naast je studie kan al vanaf een paar maanden. Heb jij de ambitie om door te groeien en de grenzen van je talenten te verleggen? Wij verkennen samen met jou alle opties. Afhankelijk van je ontwikkeling kun je snel doorstromen naar een hogere functie en neemt je verantwoordelijkheid toe. Van trainee of consultant tot partner; alles is mogelijk.

 

Bij KPMG werken

  • Audit
  • Consultancy
  • Business and Services

Rechtsgebieden

  • Fiscaal recht
  • Strafrecht

Contact

KPMG
www.werkenbijkpmg.nl

Thomas Labots
Campus Recruiter
T: +31(0) 20 656 8492
E: Labots.Thomas@kpmg.nl

 

Ontmoet bij:

  • De banenmarkt

Nog steeds nieuwsgierig?