Werken bij Stellicher, dat is werken in een team van ijzersterke juridische specialisten. Die houden van duidelijke taal, van korte lijnen en van rendement. Die hun ervaring, hun creativiteit en hun goed ontwikkelde beoordelingsvermogen inzetten om juridische obstakels uit de weg te ruimen, onder alle omstandigheden. En in dat team… is wellicht plek voor jou!


Over Stellicher
Stellicher advocaten is een ondernemend advocatenkantoor in Arnhem. Met advies en juridische procedures staan we onze cliënten bij. Ondernemers die waarderen dat juridische kennis wordt gecombineerd met een zakelijke en praktische blik. Voor maatwerk met persoonlijk contact. Dat doen we met veel kennis, expertise én plezier.

Mogelijkheden
Studentstage
Stellicher advocaten biedt (derde- of vierdejaars) studenten Nederlands recht de mogelijkheid om (een algemene) stage van zes weken te lopen. Tijdens je stage draai je mee binnen alle secties. Je gaat aan de slag met interessante rechtsvragen, bent betrokken bij afspraken met cliënten, gaat mee naar zittingen bij de rechtbank en krijgt de mogelijkheid om aan te sluiten bij diverse trainingen, cursussen en sociale activiteiten. Mogelijkheden die jij, als initiatiefrijk talent, natuurlijk met beide handen aangrijpt.

Advocaatstage
Stellicher advocaten verwelkomt starters met talent. Als advocaat-stagiair maak je deel uit van één van onze gespecialiseerde secties. Je wordt begeleid en opgeleid door je patroon en sectiegenoten. De intensiteit van die begeleiding verschuift gedurende je opleidingsperiode. Van werken onder de vleugels van je patroon, tot op eigen benen staan. Eigen zaken, eigen cliënten, eigen oplossingen. Naast de interne begeleiding volg je de beroepsopleiding en neem je als lid van Vereniging de Jonge Balie deel aan nevenactiviteiten.

Sollicitatieprocedure
Interesse? Leuk, laat het ons weten! Natuurlijk beoordelen we je brief, het taalgebruik en je cijferlijst. Maar minstens zo belangrijk vinden we je persoonlijkheid. Dat je anders bent dan andere young-professionals én dat je past binnen ons team.

Rechtsgebieden

  • Ondernemingsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Vastgoed
  • Familie- en Erfrecht
  • Aansprakelijkheid, verzekeringen en letselschade
  • IE, ICT & Privacy

Contact

Stellicher Advocaten
www.stellicher.nl 

Vestiging Arnhem
Sickeszplein 1
6821 HV Arnhem
T: +31 (0)26 37 77 111

Marsha Jansen
Management adviseur HRM
T: +31 (0)26 37 77 111
E: hrm@stellicher.nl

Stellicher

Ontmoet bij:

  • De banenmarkt
  • Workshopronde 1
  • De borrel

Nog steeds nieuwsgierig?