Tessa van Haren

 

Hi! Mijn naam is Tessa van Haren en ik zit momenteel in mijn derde bachelorjaar van de studie Rechtsgeleerdheid. Binnen de commissie houd ik me onder meer bezig met de plenaire sessie, het vervoer, de kleding, de foto’s en video.

Deelname aan de JBN is een mooie kans om je goed te oriënteren op je toekomst. Deze dag staat geheel in het teken van het in contact brengen van studenten met diverse bedrijven en kantoren. Zo kan je, door op een laagdrempelige manier contact te leggen, ontdekken waar jouw interesses liggen voor een eventuele loopbaan na je studie. De dag zal bestaan uit onder andere een banenmarkt, workshops, een borrel en voor de genodigde studenten ook een recruitmentdiner. Genoeg kansen dus om deze dag wijzer te worden en daarom raad ik iedere rechtenstudent aan om op 3 november 2023 de JBN te bezoeken!