Hogan Lovells is een vooraanstaand internationaal advocatenkantoor. Wereldwijd zijn er ruim 2600 juristen bij Hogan Lovells werkzaam vanuit meer dan 47 kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns Amerika. Bij ons Amsterdamse kantoor werken circa 100 mensen, waaronder meer dan 50 advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten. Wij zien het als onze kerntaak om de internationale zaken- en financiële wereld vanuit diverse specialisaties op topniveau te adviseren. Dat doen we door middel van een hechte (internationale) samenwerking en door net anders naar zaken te kijken. Defined by difference.

Algemeen
De middelgrote omvang van ons kantoor in Amsterdam op de Zuidas maakt Hogan Lovells een unieke speler op de markt. Je treft er het beste van twee werelden.

Hogan Lovells is op veel verschillende rechtsgebieden en sectoren actief. De specialisaties van Hogan Lovells Amsterdam zijn ondergebracht in de onderstaande Business Units. 

MOGELIJKHEDEN
Studentstage
Bij Hogan Lovells kun je alle kanten op. Naast de mogelijkheden tot het werken als advocaat-stagiaire, kandidaat-notaris of fiscalist biedt Hogan Lovells de mogelijkheid tot het lopen van een studentstage. In twee maanden neem je, onder goede begeleiding, een kijkje achter de schermen van onze uiteenlopende rechtspraktijk. Je wordt hierbij zoveel mogelijk betrokken bij lopende zaken, waarbij je mee gaat naar besprekingen en eventuele zittingen. Tijdens deze studentstage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur.

Werkstudentschap
Wij zijn altijd op zoek naar parttime juridische werkstudenten die ondersteuning bieden op de diverse Business Units gedurende een aantal maanden. Elke werkstudent werkt twee dagen per week op één Business Unit. Taken bestaan onder andere uit jurisprudentie onderzoek, het schrijven van concept adviezen en het voorbereiden van presentaties. Je ziet jouw bijdrage dus echt terugkomen.

Advocaat-stagiaire
Wanneer je bij ons aan de slag gaat als advocaat-stagiaire volg je naast de dagelijkse werkzaamheden binnen je eigen rechtsgebied een aanzienlijk aantal (internationale) trainingen en opleidingen. Hogan Lovells is een erkend opleidingsinstituut en doet mee aan de Law Firm School. Hogan Lovells biedt je de mogelijkheid om je persoonlijke vaardigheden en juridische kennis verder te ontwikkelen, ook binnen specifieke sectoren naar keus. Wij kennen geen verplichte sectiewissel. Dat geeft je de kans een echte specialist te worden.

MAAK IMPACT
Hiernaast is er bij ons volop ruimte voor invulling aan mooie projecten op het vlak van Responsible Business (Community Investment & Pro Bono werk).

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij Hogan Lovells.

VRAGEN?
Contact
Neem contact op met onze HR afdeling: Telefoon: 020 55 33 662

SOLLICITEREN?
Kijk op onze website voor de actuele vacatures!

Bij Hogan Lovells werken

 • Notarissen
 • Advocaten
 • Belastingadviseurs

Rechtsgebieden

 • Corporate & Finance
  Corporate M&A, Notary
  Tax
  Banking & Finance, Capital Markets
 • Litigation, Arbitration and Employment
  Litigation
  Employment
 • Global Regulatory & IPMT
  Intellectual Property, Media & Technology
  Pharmaceuticals & Biotechnology
  Privacy & Cybersecurity

 

Contact

Hogan Lovells
www.werkenbijhoganlovells.nl

Vestiging Amsterdam
Strawinskylaan 4129
1077 ZX Amsterdam
T: +31(0)20 55 33 662

HR Afdeling
T: +31 (0)20 55 33 662
E: amsterdam.recruitment@hoganlovells.com

 

 

Hogan Lovells

Ontmoet bij:

 • De banenmarkt
 • Workshopronde 3
 • De borrel

Nog steeds nieuwsgierig?